SSG Landers’ slagmenn ble tatt på senga. Lee Jae-hak er tilbake i full “ess-modus”.

NC Dinos’ Lee Jae-hak kastet godt igjen. Lee startet hjemmekampen mot SSG på NC Park i Changwon den 10. oktober og kastet sju omganger med to slag, ni strikeouts og to walkouts. SSG-slagerne klarte ikke å utnytte Lees kast. Med to outs i første omgang slapp han inn en double til Guillermo Heredia, men slo ut Choi Joo-hwan på tre kast. I den andre slo han ut Ha Jae-hoon, Jeon Jeon-san og Jeong Jeong-beom, og i den tredje slo han ut den første slagmannen, Choi Kyung-mo, og slo ut fire slagmenn på rad. De holdt momentumet oppe.토토사이트

De kom seg til og med ut av en knipe i fjerde omgang. Lee Jae-hak slo en singel, ga Heredia en walk og ga en ny walk til Ha Jae-hoon med én ute. Kastene hans var plutselig ustabile, men han slo ut Jeon Ui-san på en wild pitch og fikk Lee Jung-bum til å fly ut til midtbanen for å slukke brannen. Etter å ha kommet over den store kneika fortsatte Lee å kaste bra. Han sendte laget ut i rekkefølge i femte og sjette omgang. I den sjette omgangen hadde han bare kastet 90 kast.

Lee ble på banen i den syvende omgangen. Det var hans lengste omgang for sesongen. Ha Jae-hoon og Jeon Eui-san slo to singler etter hverandre for å få to outs raskt, og Lee Jung-bum kastet seg ut for å avslutte omgangen. Nok et trippelspill. Med solid støtte fra slagmennene tok Lee sin andre seier for sesongen.

Fire kvalitetsstarter på rad. Lee startet sesongen litt sent på grunn av en forsinket free agent-signering, men han har vært i fyr og flamme siden han kom tilbake. I comebacket mot Samsung den 21. mai kastet han seks omganger uten poeng, seks omganger med tre poeng (to fortjente) mot Hanwha den 27. mai og seks omganger med ett poeng (ufortjent) mot LG Electronics den 4. juni, før han gjorde sin beste prestasjon i alle fire kampene mot SSG. Lees prestasjoner har vært drivkraften bak NCs suksess mot topplagene den siste tiden.

Lee Jae-hak har vært NCs “originale innenlandske ess” de siste fire årene, men de siste årene har han vært plaget av skader og dårlig form. I fjor spilte han 26 kamper, men gikk 3-8 med en ERA på 4,75.

I år er imidlertid tegnene annerledes. For det første har hastigheten hans økt sammenlignet med da han var ute av form. Mot SSG nådde Lee en toppfart på 146 km/t med sin fastball. Med en hurtigball på midten av 140-tallet var han vanskelig å treffe. Forholdet mellom strike og ball var ideelt med 2:1.

Kommentatorene var imponert over Lees kast og sa: “Ballen beveger seg godt” og “Rotasjonen er mye bedre”. Kastene hans så ut til å bli sterkere i takt med at kontrollen ble bedre. Ut fra de siste kampene å dømme kaster han jevnere enn Pedi, som er i litt dårligere form.

Lee Jae-haks “ess-instinkt” har våknet for fullt, og han har fortsatt å prestere godt mot lag med sterke slagmenn som LG og SSG. Det hemmelige våpenet for NCs oppadgående trend har dukket opp.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *