Kim Ha-seong ga støtte til Darvishs 100. seier.

Kim Ha-seong gikk 1-for-4 med én run, én RBI og én walk mens han var sjuende slagmann og spilte andre base i 2023 Major League Baseball (MLB)-kampen mot Colorado Rockies på Coors Field i Denver, Colorado, USA, tirsdag (10. juni).

Etter å ha innledet den andre omgangen med en walk, gikk Kim til andre base etter en groundout i den tredje.안전놀이터

Så, i midten av omgangen, fikk han endelig et treff. Med løpere på første og tredje base i den femte omgangen, og laget ledet 6-1, slo Kim en singel mot midten av Colorados andre kaster, Peter Lambert.

Zander Bogaerts, som på det tidspunktet var pinch-hitting, kom hjem og scoret. Det var hans 20. RBI for sesongen.

Kim ble imidlertid slått ut i den syvende og doblet i den niende.

Med de to kampene på rad ligger Kims sesongsnitt fortsatt på .246 (46 av 187).

I mellomtiden slet San Diego-starter Darvish Yu litt på dagen og tillot fire runs på fem treff med fire walks og seks strikeouts i 5.1 innings, men klarte å hente seieren ved hjelp av balltre, inkludert Ha-Sung Kim.

Det var Darvishs femte seier for sesongen og hans 100. seier i eliteserien i karrieren. Den kom 11 år etter debuten med Texas Rangers i 2012.

Darvish ble også den tredje asiatiske kasteren som nådde 100 seire i karrieren, sammen med Hideo Nomo og Chan Ho Park. Han er også den første til å nå 100 seire i rene starter.

Den nåværende rekorden for individuelle seire for en asiatisk kaster innehas av Chan Ho Park (124). Nomo ligger bak Park med 123 seire.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *