Det virker usannsynlig at Howard vil fortsette å spille for Taoyuan Leopards.

Dwight Howard avslørte sine tanker om en ny kontrakt i et intervju med TVBS den 10. oktober (nedenfor).

Howard, med kallenavnet “Superman”, var en gang den beste centeren i NBA. Howards flytting til Taiwan, som ble kunngjort i november i fjor, skapte mye oppmerksomhet. Det er ikke ofte en stjerne med Howards renommé kommer til en asiatisk liga.메이저놀이터

Howard-effekten var betydelig. Taoyuan Leopards i Taiwans profesjonelle basketliga T1 ønsket Howard velkommen til laget og solgte ut alle fire hjemmekampene på mindre enn 10 minutter. Howard debuterte til stormende applaus og spilte en fantastisk kamp med 38 poeng, 25 returer, ni assists og fire blokkerte skudd.

Howard fikk en strålende start, og i sin første sesong i den taiwanske ligaen hadde han et snitt på 23,2 poeng, 16,2 returer og 5,0 målgivende pasninger. Han endte på femteplass i poengsanking, førsteplass i returtagning og femteplass i målgivende pasninger. Han viste også en annen spillestil enn i NBA, med mer enn tre forsøk på tre poeng per kamp.

Det var en strålende sesong for Howard, som ble kåret til T1-ligaens beste utenlandske spiller, kåret til beste spiller på førstelaget og det defensive førstelaget og valgt inn i All-Star-laget. Howards ankomst førte imidlertid ikke til noen bedring i Taoyuans prestasjoner.

Med en utenlandsk lagoppstilling som inkluderte Howard, NBA-legenden Deyonta Davis og KBL-veteranen Michael Ifebra, endte Taoyuan sist i sekslagsligaen med 6-24 poeng. Ipebra viste frem sine scoringsevner og scoret 50 poeng i én kamp, men lagets fall til bunnen av tabellen var ikke noe å spøke med.

I kontraktsforhandlingene krever Taoyuan-klubben en betydelig lønnsreduksjon fra Howard, som kan være så mye som 65 prosent fra denne sesongen. Howards lønn forrige sesong skal ha ligget på over 1 million dollar.

Howard har gått glipp av nesten en tredjedel av lagets kamper denne sesongen på grunn av skader, og laget ønsker at han skal spille flere kamper og lede laget til seier. I stedet for å gå kraftig ned i garantert grunnlønn, tilbød laget ham en kontrakt som ville oppmuntre ham til å spille hardere for å tjene insentivpenger.

Ifølge Taoyuans administrerende direktør Zhang Qinwei vil Howards lønn for neste sesong bli fastsatt etter en ny beregningsmetode som tar hensyn til grunnlønnen hans pluss insentiver basert på seire og kamper. Han understreket også at klubben ville sørge for at Howards totale lønn ikke ville gå ned fra året før hvis han spilte aktivt og bidro til seire.

Kuttet på 65 prosent skal ha gjort Howard svært skuffet. Med dette tempoet er det lite sannsynlig at Howard spiller for Taiwan neste sesong.

“Jeg ble tilbudt 65 prosent mindre lønn enn da jeg først kom til Taiwan. Jeg følte meg veldig respektløs. Jeg trodde jeg hadde mye å tilføre laget. Jeg var veldig skuffet. Jeg følte at jeg fortjente mer. Alt jeg gjorde, var for å gjøre Leopards best mulig.”

I nylige intervjuer med andre medier har Howard antydet at han fortsatt håper å komme tilbake til NBA. Hvordan vil Howards fremtid bli avgjort?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *