En “klarsynt galning” har dukket opp på fotballbanen. En anekdote har dukket opp om forholdet mellom João Cancelo (Bayern München) og Pep Guardiola (Manchester City).

“Kancelu hadde øretelefonene på mens Guardiola snakket med ham”, rapporterte Goal.com tirsdag.

Siden han kom til City i 2019, har Kancelu blomstret under Guardiolas ledelse, spesielt i 2021-22-sesongen, da han gikk utover sin omvendte backrolle og gjorde inntrykk på hele banen. Uansett posisjon var han en integrert del av Citys angrep og en viktig del av taktikken.안전놀이터

Kancelu fikk 52 offisielle kamper den sesongen, hvorav 36 i ligaen. I løpet av en sesong endret ting seg imidlertid dramatisk. Etter å ha mistet plassen i startoppstillingen i en kort periode, ble han linket til en overgang i vinterens overgangsvindu, og han uttrykte sin frustrasjon over Guardiola.

Mediet siterer The Times som forteller om øyeblikket da konfrontasjonen mellom Kancelu og Guardiola nådde sitt høydepunkt. Ifølge avisen fant hendelsen sted under et lagmøte i januar. Kancelu hadde hodetelefoner i ørene mens Guardiola snakket til spillerne. En rasende Guardiola skal ha sagt til fotballdirektør Tchiki Behiristain at han ikke kunne jobbe med Kancelu.

Kancelu spilte 21 kamper for München, hvorav 15 i ligaen, under låneoppholdet. “Kancelus låneavtale inkluderer en opsjon på en direkte overgang”, skriver mediet, og legger til at “det er usannsynlig at München vil utløse klausulen i sommer” og at en retur til City er sannsynlig.

Kancelus kontrakt med City løper til juni 2027. City vant den engelske Premier League (EPL) og FA-cupen til tross for Kancelus overraskende avgang. De er også i finalen i UEFA Champions League (UCL) og jakter den første trippelen i klubbens historie. Guardiolas ferdigheter skinner igjennom, og Kancelus plass forventes å være så godt som ikke-eksisterende.

“Det er lite sannsynlig at Kante vender tilbake til City”, sier Goal.com, “og med pågående lånesamtaler med FC Barcelona vil han se seg om etter en ny klubb.”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *