Den 11. denne måneden spilles den viktigste kampen for Suwon, som ligger på andreplass, “Blackjaw Derby”, før A-League-pausen.

FC Seoul, ledet av Ahn Ik-soo, som har ledet laget til en fullstendig “snuoperasjon” denne sesongen, og Pohang Steelers, ledet av Kim Ki-dong, som har beskyttet lagets stolthet med sitt fantastiske lederskap hver sesong, skal kjempe om andreplassen på Sangam World Cup Stadium i Seoul søndag 11. november kl. 18.00.메이저사이트

Foran den avgjørende kampen er begge lagene i ulikt humør. For det første er stemningen hos hjemmelaget Seoul noe dempet. Etter å ha åpnet sesongen med sju seire, to uavgjorte og tre tap på de 12 første seriekampene, noe som ga et bilde av at de jaget serieleder Ulsan Hyundai, vaklet Seoul med et skuffende tap mot Ulsan i 13. runde, og siden har det blitt én seier, to uavgjorte og ett tap på de fire siste seriekampene. De har også opplevd en nedgang i angrepsspillet, og Na Sang-ho, som scoret mål i et rasende tempo tidligere i sesongen, har blitt satt ut av spill.

I motsetning til Seoul er Pohang i strålende form. Etter å ha åpnet sesongen ubeseiret og kjempet i toppen av tabellen frem til niende runde, gikk Pohang på to tap på rad mot Incheon og Jeju i tiende og ellevte runde, men har siden gjort et fullstendig comeback med tre seire, to uavgjorte og ett tap på de seks siste seriekampene. Lee Ho-jae, som var i god form tidligere i sesongen, har nylig ristet av seg nedturen og scoret to mål i to kamper på rad, mens U-24-landslagsesset og Pohangs motor, Ko Young-joon, også har vært i god form, noe som har gitt Pohang vind i seilene.

To “Seoul-jinxer” truer Pohang.

Det er imidlertid et par ulykkesfugler som er litt uheldige for Pohang og trener Kim Ki-dong. Det er Seouls seiersløse jinx, som ikke har blitt brutt på over to år.

Pohangs siste seier over Seoul kom 10. april 2021 på Seouls VM-stadion, da Song Min-kyu (Jeonbuk) og Kim Sang-hyeop (Seoul) scoret to mål på rad og slo Seoul i den niende runden av K League 1 i 2021-sesongen. På de sju ligakampene siden da har Pohang ikke vunnet en eneste kamp mot Seoul, med tre uavgjorte og fire tap.

Samtidig som Pohang-laget har en uavgjort-forbannelse mot Seoul, er det også en uavgjort-forbannelse mot Kim Ki-dong personlig. Han har ikke vunnet en eneste kamp i ligaen mot Ahn Ik-soo siden han debuterte som profesjonell trener.

Den 10. april 2021 slo Kim, som fortsatt var hovedtrener for Pohang, Park Jin-seop (Busan), som da var hovedtrener for Seoul, men han har ikke vunnet en eneste kamp mot Ahn Ik-soo, som tok over etter at Park trakk seg fra Seoul i september 2021 på grunn av dårlige resultater.

Pohang er på vei oppover og i toppform, og de vil forsøke å bryte ulykkesfuglen mot et Seoul-lag som er i relativt dårlig humør. Seoul er også i relativt dårlig humør sammenlignet med Pohang, men hvis de går inn i kampen med disse gode ulykkesfuglene i bakhodet, vil de kunne skape en bedre synergi, og det blir morsommere å se “Sword Lips Derby” hvis du har intuisjon og kjenner til disse morsomme ulykkesfuglene før du ser kampen.

Bortsett fra disse ulykkesfuglene er begge lagene i desperat behov for en seier. På vei inn i juni måneds A-kamppause viser K-ligaen at det biter seg fast i midten av tabellen fra andre- til åttendeplass, med unntak av serieleder Ulsan Hyundai. Bare seks poeng skiller Pohang på andreplass og Daegu på åttendeplass. Begge lagene er i desperat behov for en seier, ettersom de når som helst kan falle fra toppen til midten av tabellen eller nedrykkssonen.

Med en seier vil Pohang på andreplass ikke bare bryte ulykkesfuglen, men også rykke opp på en solid andreplass med 33 poeng, foran Seoul og Jeju, som lå rett under dem på tabellen før A-kamp-pausen, og sette seg i posisjon til å jage Ulsan. Seoul trenger også en seier, for med seier kan de avslutte sin beste halvdel av sesongen på andreplass, selv om de i likhet med Pohang ikke klarer å tette luken mellom tredje- og fjerdeplassen.

Et tap kan imidlertid føre til at begge lagene faller helt ned til fjerdeplass, avhengig av utfallet av Jejus kamp, noe som vil gi dem en ulempe i kampen om plassene midt på tabellen.

To lag som desperat trengte en seier møttes. Pohang, som er ute etter å beholde andreplassen, og Seoul, som er ute etter å rykke fra dem, er klare for et oppgjør uten forbehold. Begge lagene har valgt å bruke de svarte og røde Gumjeom-trøyene som hjemmebanedrakter. Hvem blir den sanne “Gumjeom”? La oss finne ut av det søndag 11. oktober.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *